Go to main content

LV Nederland

Visit the global website of Royal Dutch LV Logistics

Het complex is volledig vrij van gas. Daarnaast heeft LV een contract getekend met Eneco Solar voor de installatie van zonnepanelen op het dak. Het magazijn draagt het zogenaamde Breeam duurzaamheidscertificaat 'Zeer goed'. LV-medewerkers in het magazijn kunnen ook gebruikmaken van elektrische leaseauto's, die ter plekke kunnen worden opgeladen met zonne-energie van het dak.

"Het is een strategische prioriteit van LV Logistics om bij te dragen aan een duurzame wereld. Het verduurzamen van ons warehouse is een van de manieren waarop we daaraan bijdragen in Nederland," aldus Menno Mulder, algemeen directeur van LV Nederland.

De uitbreiding is bedoeld voor de opslag van conventionele goederen, waaronder e-commerce. Het magazijn stelt LV in staat om aan alle behoeften van de klanten te voldoen, of ze nu een grote buffer nodig hebben, een noodopslag, een transitopslag of een faciliteit om reserveonderdelen op te slaan of te gebruiken voor fabricage. De logistieke experts van LV kunnen de opslagdiensten integreren met distributie en andere diensten met toegevoegde waarde, waaronder labeling, orderbeheer, voorraadplanning en -beheer, picken en verpakken, ondersteuning van het supply chain management van de klant en douanediensten.