Go to main content
Afrikaans
Albanian
Amharic
Arabic
Armenian
Assamese
Aymara
Azerbaijani
Bambara
Basque
Belarusian
Bengali
Bhojpuri
Bosnian
Bulgarian
Catalan
Cebuano
Chichewa
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Corsican
Croatian
Czech
Danish
Dhivehi
Dogri
Dutch
English
Esperanto
Estonian
Ewe
Filipino
Finnish
French
Frisian
Galician
Georgian
German
Greek
Guarani
Gujarati
Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
Hebrew
Hindi
Hmong
Hungarian
Icelandic
Igbo
Ilocano
Indonesian
Irish
Italian
Japanese
Javanese
Kannada
Kazakh
Khmer
Kinyarwanda
Konkani
Korean
Krio
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani)
Kyrgyz
Lao
Latin
Latvian
Lingala
Lithuanian
Luganda
Luxembourgish
Macedonian
Maithili
Malagasy
Malay
Malayalam
Maltese
Maori
Marathi
Meiteilon (Manipuri)
Mizo
Mongolian
Myanmar (Burmese)
Nepali
Norwegian
Odia (Oriya)
Oromo
Pashto
Persian
Polish
Portuguese
Punjabi
Quechua
Romanian
Russian
Samoan
Sanskrit
Scots Gaelic
Sepedi
Serbian
Sesotho
Shona
Sindhi
Sinhala
Slovak
Slovenian
Somali
Spanish
Sundanese
Swahili
Swedish
Tajik
Tamil
Tatar
Telugu
Thai
Tigrinya
Tsonga
Turkish
Turkmen
Twi
Ukrainian
Urdu
Uyghur
Uzbek
Vietnamese
Welsh
Xhosa
Yiddish
Yoruba
Zulu

De organisatie

Koninklijke LV Logistics (LV) is van oorsprong een Nederlands bedrijf. We zijn actief als logistiek dienstverlener en hebben 35 eigen kantoren in 12 landen. In Nederland zijn we gevestigd in Vlaardingen en op Rotterdam Maasvlakte. LVNL bestaat uit 7 operationele afdelingen: Warehousing, Freight Forwarding, Projects, Ferry Services (onbegeleid ferryvervoer van en naar diverse bestemmingen in Europa), Container Trucking, European Road Cargo (open vervoer) en Customs. Deze afdelingen worden ondersteund door de afdelingen HR, Marketing & Communicatie, Finance, ICT, Continuous Improvement en Sales & Business Development. Daarnaast hebben we een eigen vloot van 25 wagens, een trailerpark van circa 150 trailers, een eigen werkplaats plus opslag en circa 22.000 m2 fulfilment center op de Maasvlakte.

Onze visie en strategie voor de komende jaren zijn vastgelegd. We willen de 1ste keus voor onze klanten én onze medewerkers zijn. Optimal Customer Experience, Continuous Improvement, Great Place to Work en Sustainability zijn hierbij onze belangrijkste strategische pijlers. Verder hechten we veel waarde aan onze kernwaarden Family Values, Excellence, Integrity en Accountability.

Wij onderscheiden ons in de markt doordat wij met onze klanten meedenken om tot een optimale oplossing te komen. Daar waar onze branchegenoten stoppen, gaan wij verder voor onze opdrachtgever. Elke keer weer. Dit heeft geresulteerd in een trouwe en ieder jaar groeiende klantenbasis. LV is een informeel bedrijf, waar mensen worden aangemoedigd om ondernemend te zijn en het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Wij zijn op zoek naar een Business Development Manager (warehousing).

Met een kleine 90 medewerkers in Nederland en 700 collega's internationaal, is er genoeg werk te verrichten en is iedere dag anders! 

Als onze Business Development Manager (Warehousing) speel je een cruciale rol in het veroveren van nieuwe markten en klanten waarmee je onze groei verder stimuleert. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden met relaties. Proactief ga je achter verkoopkansen aan en vind je het een uitdaging om je verkoopdoelstellingen te overtreffen. 

Werkzaamheden

 • Met commerciële instelling klanten uitbouwen, samenwerking stimuleren en contact onderhouden.
 • Verkoopkansen zien en proactief benaderen.
 • Opstellen en uitrollen van Sales plannen.
 • Afgeven van offertes en met commerciële drive opvolgen.
 • Cold Calling van potentieële klanten en relaties. 

Criteria:

In deze functie is het belangrijk dat je initiatief durft te nemen, over sterke communicatieve en commerciële eigenschappen beschikt. Je bent resultaat gericht en hebt een natuurlijke drive om te slagen en om de door jou gestelde doelen te overtreffen, gestructureerd kunt werken en vooruit kunt denken. Jij bent integer, werkt altijd nauwkeurig en sterk in het organiseren en coördineren van taken. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, voel je mensen goed aan en ben je sociaal vaardig.

Daarnaast heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Gedegen kennis van Microsoft.
 • Een commerciële drive.
 • Gedegen ervaring binnen de logistiek en commercie, bij voorkeur warehousing. 
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Vaardigheid in een een andere Europese taal is een pré.

Wat biedt LV Logistics?

 • Een mooie kans om te bouwen aan jouw ontwikkeling binnen een organisatie die continu in beweging is, waardoor er volop kansen liggen.
 • Een dienstverband voor 40 uur.
 • Een competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring/kennis en vakantiegeld.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Cursus- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Herken je jezelf in het opgestelde profiel en spreekt de functie je aan? Vul dan onderstaand contactformulier in. We komen graag met je in contact!

'Ik heb het enorm naar mijn zin bij LV'

“Ik heb het enorm naar mijn zin bij LV. Ik werk met plezierige collega's die me altijd willen helpen als ik ergens tegenaan loop. LV is een betrokken organisatie die de mensen centraal stelt."

— Larissa - LV Nederland

'Hart op de juiste plek'

"LV is een zeer sociale werkgever met het hart op de juiste plek. Alles is bij ons bespreekbaar en er wordt ook echt naar je geluisterd. In alle lagen van de organisatie heb ik fijne collega’s."

— Wesley - LV Nederland

'Als je werkt in deze sector, doe je er toe'

"Bij LV staat de mens centraal met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En ik hou van de transportsector, het is de motor van onze economie. Als je werkt in deze sector, doe je er echt toe.”

— Kam-lin - LV Nederland

'Veel afwisseling en dynamiek'

"Ik werk met gezellige mensen in een klein en leuk team. Het werk is internationaal georiënteerd. Met LV hebben we ruim dertig kantoren wereldwijd, dus dat zorgt voor veel afwisseling en dynamiek."

— Tyscha - LV Nederland

'Een echt familiebedrijf'

“LV geeft je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en daarmee ook bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf. We zijn een echt familiebedrijf en zo gaan we ook met elkaar om”

— Jean-Paul - LV Nederland
John de Wolf gaat een dag mee op de vrachtwagen met Remy van LV